dimarts, 27 de desembre de 2011

EL BETLEM DE L'AJUNTAMENT!

Des del 19 de Desembre fins al 9 de Gener es pot visitar el Betlem realitzat pels xiquets i xiquetes de la Secció d'Expressió Plàstica en el vestíbul de l'Ajuntament d'Alcoi. Allí podreu veure les figuretes que han fet amb molta il·lusió els petits alumnes de l'Escola de Belles Arts. Aquí us deixem una petita mostra fotográfica d'elles i un vídeo informatiu realitzat pel periòdic digital Pàgina 66, on podeu encontrar informació d'altres Betlems d'Alcoi. Esperem que us agradi!

http://www.pagina66.com/2011/12/24/rep-belenes-por-navidad-2011/


*****

Desde el 19 de Diciembre hasta el 9 de Enero se puede visitar el Belén realizado por los niños y niñas de la Sección de Expresión Plástica en el zaguán del Ayuntamiento de Alcoy. Allí podréis ver las figuritas que han hecho con mucha ilusión los pequeños alumnos y alumnas de la Escuela de Bellas Artes. Aquí os dejamos una pequeña muestra fotográfica de ellas y un vídeo informativo realizado por el periódico digital Página 66, donde podréis encontrar información de otros Belenes de Alcoy.
¡Esperamos que os guste!
dilluns, 26 de desembre de 2011

TREBALLEM AMB FANG!

Com cada any els alumnes/as de la Secció d'Expressió Plàstica han elaborat amb fang les figures del Belén de l'Ajuntament. Durant un mes van treballar amb molta il.lusió. Per a molts era la primera vegada que treballaven amb fang i va ser una mica difícil per a ells, aquesta tècnica, però al final el resultat va ser molt bo i van aconseguir realitzar prop de 300 figures de fang molt creatives i coloristes. Felicitats a totes i a tots!! Bon treball !


****


Como cada año los alumnos/as de la Sección de Expresión Plástica han elaborado con barro las figuras del Belén del Ayuntamiento. Durante un mes trabajaron con ilusión. Para muchos era la primera vez que trabajaban con barro y fue un poco difícil para ellos esta técnica, pero al final el resultado fue muy bueno y consiguieron realizar cerca de 300 figuras de barro muy creativas y coloristas. ¡Felicidades a todas y a todos! ¡Buen trabajo!