diumenge, 14 de novembre de 2010

ACTIVITAT "FIGURES DE FANG"

Les xiquetes i xiquets de la Secció d'Expressió Plàstica han començat ja a realitzar les figures de fang del Belén de l'Ajuntament. Per a molts és una experiència nova. Amb el sentit del tacte estan descobrint la teixidura del fang i estan aprenent a modelar-lo i a donar-li forma. Aquesta vegada són les seves mans les que van a crear formes i figures expressives. Des de l'inici del curs han realitzat una sèrie d'activitats de dibuix i pintura utilitzant diverses tècniques: ceres, aquarel·la, témpera, retoladors i tècniques mixtes com la cera i l'aquarel·la. Ara durant unes setmanes van a descobrir les possibilitats del fang, un dels materials més idonis per a treballar el volum i desenvolupar la seva creativitat.

*****

Las niñas y niños de la Sección de Expresión Plástica han empezado ya a realizar las figuras de barro del Belén del Ayuntamiento. Para muchos es una experiencia nueva. Con el sentido del tacto están descubriendo la textura del barro y están aprendiendo a moldearlo y a darle forma. Esta vez son sus manos las que van a crear formas y figuras expresivas. Desde el inicio del curso han realizado una serie de actividades de dibujo y pintura utilizando diversas técnicas: ceras, acuarela, témpera, rotuladores y técnicas mixtas como la cera y la acuarela. Ahora durante unas semanas van a descubrir las posibilidades del barro, uno de los materiales más idóneos para trabajar el volumen y desarrollar su creatividad.III CONCURS INFANTIL SOBRE LA MATERNITATLa Fundació Rafael Bernabeu, l'entitat d'obra social de l'Institut Bernabeu d'Alacant, convoca la 3º edició del "Concurs Infantil de dibuixos" que gira entorn de la temàtica de la maternitat. L'objectiu és l'estimulació de la creativitat en la primerenca infància i premiar el reconeixement del seu esforç. La passada edició va ser tot un èxit i va superar els 600 treballs de xiquets i xiquetes.
Com a novetat, aquesta edició conta amb la possibilitat de participació oberta a tot el públic, al tenir obert en FACEBOOK del grup Institut Bernabeu els dibuixos perquè es puguin votar pels usuaris. El certamen conta amb una categoria de dibuix, dividida en dos grups d'edats compreses entre els 5 i 8 anys, i la segona de 9 a 12 anys. Els premis són un gran al·licient per a l'esforç: són xecs FNAC; els primers de cada categoria de 300 € i els segons de 150 €. La fallada del concurs es farà públic el dia 19 de desembre i els premis es donaran en un acte públic en la FNAC d'Alacant, la tarda del 13 de gener al que li seguirà un espectacle de compte-contes per a tots els nens.
ANIMEU-SE I PARTICIPEU!

****

La Fundación Rafael Bernabeu, la entidad de obra social del Instituto Bernabeu de Alicante, convoca la 3º edición del "Concurso Infantil de dibujos" que gira en torno a la temática de la maternidad. El objetivo es la estimulación de la creatividad en la temprana infancia y premiar el reconocimiento de su esfuerzo. La pasada edición fue todo un éxito y superó los 600 trabajos de niños.
Como novedad, esta edición cuenta con la posibilidad de participación abierta a todo el público, al tener abierto en FACEBOOK del grupo Instituto Bernabeu los dibujos para que se puedan votar por los usuarios. El certamen cuenta con una categoría de dibujo, sectorizada en dos grupos de edades comprendidas entre los 5 y 8 años, y la segunda de 9 a 12 años. Los premios son un gran aliciente para el esfuerzo: son cheques FNAC; los primeros de cada categoría de 300 € y los segundos de 150 €. El fallo del concurso se hará público el día 19 de diciembre y los premios se darán en un acto público en la FNAC de Alicante, la tarde del 13 de enero al que le seguirá un espectáculo de cuenta-cuentos para todos los niños.
¡ANIMAROS Y PARTICIPAD!

Premi Nadal AIN 2010

L'Associació per a la Integració del Nen (AIN) amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcoi, el Centre Municipal de Cultura i l'empresa Tutto Piccolo, va convocar el "XVI *Concurs de Cristmes Nadalencs" baix el lema "Nadal,Solidaritat i Diferéncia". Els alumnes de la Secció d'Expressió Plàstica es van presentar amb uns treballs magnífics i dues alumnes han estat premiades en la categoria escolar:
1º PREMI: Mar Giner Botella de 11 anys.
3º PREMI: Mar Pérez Ferrer de 7 anys.
ENHORABONA A LES GUANYADORES! I ÀNIM A TOTS A SEGUIR PINTANT I CREANT AMB IL·LUSIÓ!
El lliurament de Premis es realitzarà el dia 30/11/2010 a les 17:30 h. en el Centre de Cultura d'Alcoi, coincidint amb la inauguració de l'Exposició de treballs presentats.
****
La Asociación para la Integración del Niño (AIN) con la colaboración del Ayuntamiento de Alcoy, el Centre Municipal de Cultura y la empresa Tutto Piccolo, convocó el "XVI Concurs de Cristmes Nadalencs" bajo el lema "Nadal, Solidaritat i Diferéncia". Los alumnos de la Sección de Expresión Plástica se presentaron con unos trabajos magníficos y dos alumnas han sido premiadas en la categoría escolar:

1º PREMIO: Mar Giner Botella de 11 años.
3º PREMIO: Mar Pérez Ferrer de 7 años.

¡ENHORABUENA A LAS GANADORAS! Y ¡ÁNIMO A TODOS A SEGUIR PINTANDO Y CREANDO CON ILUSIÓN!
La entrega de Premios se realizará el día 30/11/2010 a las 17:30 h. en el Centro de Cultura de Alcoy, coincidiendo con la inauguración de la Exposición de trabajos presentados.

Premis del Concurs Infantil de Moros i Cristians 2010

Estem d'enhorabona en l'Escola! En la Convocatòria XLII del Concurs infantil de Dibuix i Pintura Festera de 2010 de l'Associació de San Jordi, 9 alumnes de la Secció de Plàstica de l'Escola de Belles Arts van ser premiats. FELICITATS! a tots els premiats i també a la resta d'alumnes, perquè els dos grups de la secció van fer uns treballs fantàstics. El 16 d'Octubre de 2010 es van lliurar els premis en el Teatre Principal, acudint allí els alumnes premiats, familiars i amics. Els premis els va lliurar el nen que representarà a Sant Jordiet el pròxim any 2011 acompanyat del president i membres de l'Associació de Sant Jordi en un acte molt entranyable per a tots.
Els premiats van ser:
Berta Francés: 1ª categoria Premi a la Tècnica.
Arnau Mora: 1ª categoria Premi a l'Originalitat.
Mar Giner: 2ª categoria Premi a la Tècnica.
Jaime Sirvent: 2ª categoria Premi a l'Originalitat.
Aida Francés: 3ª categoria Premi a la Tècnica.
Ana Belén Garrido: 3ª categoria Premi a l'Originalitat.
Laura Verdú: 3ª categoria Accèsit
Alba Giner: 3ª categoria Accèsit
Sandra Jordá: 3ª categoria Accèsit
****
¡Estamos de enhorabuena en la Escuela! En la Convocatoria XLII del Concurso infantil de Dibujo y Pintura Festera de 2010 de la Asociación de San Jordi, 9 alumnos de la Sección de Plástica de la Escuela de Bellas Artes fueron premiados. ¡¡FELICIDADES!! a todos los premiados y también al resto de alumnos, porque los dos grupos de la sección hicieron unos trabajos estupendos. El 16 de Octubre de 2010 se entregaron los premios en el Teatro Principal, acudiendo allí los alumnos premiados, familiares y amigos. Los premios los entregó el niño que representará a Sant Jordiet el próximo año 2011 acompañado del presidente y miembros de la Asociación de Sant Jordi en un acto muy entrañable para todos.
Los premiados fueron:
Berta Francés: 1ª categoría Premio a la Técnica.
Arnau Mora: 1ª categoría Premio a la Originalidad.
Mar Giner: 2ª categoría Premio a la Técnica.
Jaime Sirvent: 2ª categoría Premio a la Originalidad.
Aida Francés: 3ª categoría Premio a la Técnica.
Ana Belén Garrido: 3ª categoría Premio a la Originalidad.
Laura Verdú: 3ª categoría Accésit
Alba Giner: 3ª categoría Accésit
Sandra Jordá: 3ª categoría Accésit