diumenge, 14 de novembre de 2010

III CONCURS INFANTIL SOBRE LA MATERNITATLa Fundació Rafael Bernabeu, l'entitat d'obra social de l'Institut Bernabeu d'Alacant, convoca la 3º edició del "Concurs Infantil de dibuixos" que gira entorn de la temàtica de la maternitat. L'objectiu és l'estimulació de la creativitat en la primerenca infància i premiar el reconeixement del seu esforç. La passada edició va ser tot un èxit i va superar els 600 treballs de xiquets i xiquetes.
Com a novetat, aquesta edició conta amb la possibilitat de participació oberta a tot el públic, al tenir obert en FACEBOOK del grup Institut Bernabeu els dibuixos perquè es puguin votar pels usuaris. El certamen conta amb una categoria de dibuix, dividida en dos grups d'edats compreses entre els 5 i 8 anys, i la segona de 9 a 12 anys. Els premis són un gran al·licient per a l'esforç: són xecs FNAC; els primers de cada categoria de 300 € i els segons de 150 €. La fallada del concurs es farà públic el dia 19 de desembre i els premis es donaran en un acte públic en la FNAC d'Alacant, la tarda del 13 de gener al que li seguirà un espectacle de compte-contes per a tots els nens.
ANIMEU-SE I PARTICIPEU!

****

La Fundación Rafael Bernabeu, la entidad de obra social del Instituto Bernabeu de Alicante, convoca la 3º edición del "Concurso Infantil de dibujos" que gira en torno a la temática de la maternidad. El objetivo es la estimulación de la creatividad en la temprana infancia y premiar el reconocimiento de su esfuerzo. La pasada edición fue todo un éxito y superó los 600 trabajos de niños.
Como novedad, esta edición cuenta con la posibilidad de participación abierta a todo el público, al tener abierto en FACEBOOK del grupo Instituto Bernabeu los dibujos para que se puedan votar por los usuarios. El certamen cuenta con una categoría de dibujo, sectorizada en dos grupos de edades comprendidas entre los 5 y 8 años, y la segunda de 9 a 12 años. Los premios son un gran aliciente para el esfuerzo: son cheques FNAC; los primeros de cada categoría de 300 € y los segundos de 150 €. El fallo del concurso se hará público el día 19 de diciembre y los premios se darán en un acto público en la FNAC de Alicante, la tarde del 13 de enero al que le seguirá un espectáculo de cuenta-cuentos para todos los niños.
¡ANIMAROS Y PARTICIPAD!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada