dissabte, 30 de gener de 2010

INICI DEL CURS 2009 - 2010

Des del principi de curs, els xiquets han realitzat diverses activitats i han començat a practicar el dibuix i diferents tècniques de pintura: ceres, aquarel·la, pintura acrílica, tècniques mixtes d'aquarel·la i cera i la tècnica del esgrafiat amb ceres. Els xiquets van poder explorar amb els treballs realitzats amb la tècnica del esgrafiat: el color, la seva intensitat i les seves variacions per l'efecte de la llum. Per a això en una habitació fosca i per mitjà d'una llanterna que es lliscava per darrere dels dibuixos van poder apreciar la intensitat i les diferents tonalitats que adquireixen els colors mitjançant el pas de la llum, la seva presència o absència. Tot un experiment per als més petits!
_________________
Desde el principio de curso, los niños han realizado diversas actividades y han empezado a practicar el dibujo y distintas técnicas de pintura: ceras, acuarela, pintura acrílica, técnicas mixtas de acuarela y cera y la técnica del esgrafiado con ceras.
Los niños pudieron explorar con los trabajos realizados con la técnica del esgrafiado, el color, su intensidad y sus variaciones por el efecto de la luz. Para ello en una habitación oscura y por medio de una linterna que se deslizaba por detrás de los dibujos pudieron apreciar la intensidad y las distintas tonalidades que adquieren los colores mediante el paso de la luz, su presencia o ausencia. ¡Todo un experimento para los más pequeños!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada