dissabte, 22 d’octubre del 2011

¡¡BENVINGUTS AL NOU CURS 2011 - 2012!!

Benvinguts al nou curs 2011 - 2012!!
Hem començat amb moltes ganes de conèixer als nous alumnes que inicien la seva marxa al món de l'art, amb la satisfacció de seguir gaudint de la companyia dels que han continuat amb nosaltres i amb molta il·lusió de realitzar noves activitats que estimulin la IMAGINACIÓ!
Ara a l'inici del curs hi ha hagut una boníssima notícia:
Vuit dels nostres alumnes i alumnes han estat premiats en el XIII Concurs Infantil de Dibuix i Pintura Festera que realitza tots els anys l'Associació de Sant Jordi. S'ho mereixen! Igual que tots els altres alumnes/as de la Secció d'Expressió Plàstica. Tots van treballar amb ganes i il·lusió i els resultats van ser molt creatius.

FELICITATS!! a:
PAU GANDÍA
MILEI SOLBES
ADRIÁN MOMPÓ
JULIA BARCELÓ
JAIME SIRVENT

AIDA FRANCÉS
ALBA GINER
MARÍA DEL MAR FLORES




¡¡Bienvenidos al nuevo curso 2011 - 2012!!
Hemos empezado con muchas ganas de conocer a los nuevos alumnos que inician su andadura en el mundo del arte, con la satisfacción de seguir disfrutando de la compañía de los que han continuado con nosotros y con mucha ilusión de realizar nuevas actividades que estimulen la ¡IMAGINACIÓN!
Ahora al inicio del curso ha habido una buenísima noticia:
Ocho de nuestros alumnos y alumnas han sido premiados en el XIII Concurso Infantil de Dibujo y Pintura Festera que realiza todos los años la Asociación de San Jorge. ¡Se lo merecen! Igual que todos los demás alumnos/as de la Sección de Expresión Plástica. Todos trabajaron con ganas e ilusión y los resultados fueron muy creativos.


¡¡FELICIDADES!! a:
PAU GANDÍA
MILEI SOLBES

ADRIÁN MOMPÓ
JULIA BARCELÓ
JAIME SIRVENT
AIDA FRANCÉS
ALBA GINER
MARÍA DEL MAR FLORES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada