divendres, 25 de gener de 2013

BENVINGUTS A LA NOVA ESCOLA!!!!

Benvinguts a la nova escola de Belles Arts! 
Per fi el dia 21 de gener de 2013 la nova escola va obrir les seues portes per als alumnes/as de la Secció de Dibuix i Pintura i el dia 24 per als més petits/as de la Secció d'Expressió Plàstica. Gràcies a les gestions realitzades per l'Ajuntament amb la Universitat Politècnica d'Alcoi aconseguim que ens cediren uns espais en l'Escola Industrial del Viaducte per a respondre a les necessitats de l'alumnat de Belles Arts. 
Estem situats en l'ala dreta de la planta baixa de l'edifici. Disposem d'un major espai per a realitzar un gran nombre d'activitats. La secció dels adults de Dibuix i Pintura compta amb dues aules de dibuix, una de gravats, un laboratori per a modelatge i una biblioteca i sala de projeccions audiovisuals que comparteix amb la secció dels xiquets/as, amb possibilitats d'ampliar l'espai amb el temps. 
Nosaltres comptem amb dues aules. Una de dibuix i pintura i una altra sala que inclou la biblioteca infantil i que a més permet realitzar activitats diverses d'expressió corporal, expressió plàstica, investigació pedagògica, exposicions, projeccions, etc. Estem molt satisfets, tant els xiquets/as, les famílies i els professors/as amb aquest canvi. Esperem que responga a les necessitats de tots/as i que els alumnes/as troben un espai on desenvolupar la seua creativitat i la seua personalitat en un ambient càlid i agradable. L'accés a l'escola és millor en el sentit que les persones que vénen amb cotxe disposen de més espai per a aparcar. Els alumnes/as que vénen amb autobús poden utilitzar la línia C de l'autobús urbà que enllaça el Viaducte amb la Zona Nord passant pel barri de l'Eixample. Convidem a les famílies al fet que vinguen a conèixer els nous espais i esperem il·lusionats que aquest canvi supose per a l'escola i per a Alcoi un nou avanç en la cultura artística de la ciutat!!

*****

Bienvenidos a la nueva escuela de Bellas Artes! 
Por fin el día 21 de enero de 2013 la nueva escuela abrió sus puertas para los alumnos/as de la Sección de Dibujo y Pintura i el día 24 para los más pequeños/as de la Sección de Expresión Plástica. Gracias a las gestiones realizadas por el Ayuntamiento con la Universidad Politécnica de Alcoy logramos que nos cedieran unos espacios en la Escuela Industrial del Viaducto para responder a las necesidades del alumnado de Bellas Artes. Estamos ubicados en el ala derecha de la planta baja del edificio. Disponemos de un mayor espacio para realizar un gran número de actividades. La sección de los adultos de Dibujo y Pintura cuenta con dos aulas de dibujo, una de grabados, un laboratorio para modelado y una biblioteca y sala de proyecciones audiovisuales que comparte con la sección de los niños/as, con posibilidades de ampliar el espacio con el tiempo. 
Nosotros contamos con dos aulas. Una de dibujo y pintura y otra sala que incluye la biblioteca infantil y que además permite realizar actividades diversas de expresión corporal, expresión plástica, investigación pedagógica, exposiciones, proyecciones, etc. Estamos muy satisfechos, tanto los niños/as, las familias y los profesores/as con este cambio. Esperamos que responda a las necesidades de todos/as y que los alumnos/as encuentren un espacio donde desarrollar su creatividad y su personalidad en un ambiente cálido y agradable. 
El acceso a la escuela es mejor en el sentido de que las personas que vienen en coche disponen de más espacio para aparcar. Los alumnos/as que vienen en autobús pueden utilizar la línea C del autobús urbano que enlaza el Viaducto con la Zona Norte pasando por el barrio del Ensanche. Invitamos a las familias a que vengan a conocer los nuevos espacios y esperamos ilusionados que este cambio suponga para la escuela y para Alcoy un nuevo avance en la cultura artística de la ciudad!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada