diumenge, 11 d’abril del 2010

CONCURSOS DE DIBUIX

Ja estan molt properes les Festes de Moros i Cristians d'Alcoi. Els nostres alumnes estan ara molt ocupats realitzant dibuixos per al XLII Concurs Infantil de Dibuix i Pintura festera. Experiència ja tenen molts d'ells, prova d'això és la quantitat de premis obtinguts en altres convocatòries. Els concursos són un estímul per a ells. Per això intentem que es presentin a concursos interessants com ho va ser el convocat abans de Nadal per la Fundació Rafael Bernabeu, Obra Social d'Alacant. El tema sobre el qual es basava el concurs era la Maternitat. Els xiquets van plasmar de forma creativa aquest concepte. Els resultats van ser excel·lents. Entre 531 dibuixos de xiquets de les províncies d'Alacant i Murcia van ser premiades dues dels nostres petits artistes:
AITANA PERALTA BORONAT 2º premi de la categoria de 5 a 8 anys.
LAURA VERDÚ FERRANDO accesit finalista de la categoria de 9 a 12 anys.
FELICITATS! A les dues artistes i ÀNIM! a tots per a seguir dibuixant, creant i gaudint.

*****

Ya están muy cercanas las Fiestas de Moros y Cristianos de Alcoy. Nuestros alumnos están ahora muy ocupados realizando dibujos para el XLII Concurso Infantil de Dibujo y Pintura festera. Experiencia ya tienen muchos de ellos, prueba de esto es la cantidad de premios obtenidos en otras convocatorias. Los concursos son un estímulo para ellos.
Por eso intentamos que se presenten a concursos interesantes como lo fue el convocado antes de Navidad por la Fundación Rafael Bernabeu, Obra Social de Alicante. El tema sobre el que se basaba el concurso era la Maternidad. Los niños plasmaron de forma creativa este concepto. Los resultados fueron excelentes. Entre 531 dibujos de niños de las provincias de Alicante y Murcia fueron premiadas dos de nuestros pequeños artistas:

AITANA PERALTA BORONAT 2º premio de la categoría de 5 a 8 años.
LAURA VERDÚ FERRANDO accesit finalista de la categoría de 9 a 12 años.
¡¡FELICIDADES!! A las dos artistas y ¡ÁNIMO! a todos para seguir dibujando, creando y disfrutando.

Dibuix 2º premi de Aitana Peralta


Entrega del premi a Laura Verdú



Dibuix accesit de Laura Verdú


Guanyadors de les dues categories