dissabte, 8 de gener del 2011

EL BETLEM DEL TIRISITI


El 10 de Desembre, properes ja les festes de Nadal, els alumnes/as de l'Escola de Belles Arts d'Alcoi van ser convidats a anar a veure el Betlem de Tirisiti. Com molts de vosaltres sabeu, el Betlem de Tirisiti és un teatre de titelles que es representa a Alcoi des de fa més de 100 anys. Les titelles són del tipus anomenat "dempeus i vareta" i per a la vocalització dels personatges s'utilitza una llengüeta metàl·lica que li dóna el so tan característic d'aquestes titelles. És un teatre interactiu que fa participar a xicotets i a majors, fent passar una estona molt agradable a tots. Els nostres alumnes/as van gaudir molt. Vos enllacem uns vídeos perquè pugueu veure-ho des de casa, encara que no es pot comparar amb la màgia del directe.
Que gaudiu!
****
El 10 de Diciembre, cercanas ya las fiestas de Navidad, los alumnos/as de la Escuela de Bellas Artes de Alcoy fueron invitados a ir a ver el Belén de Tirisiti.
Como muchos de vosotros/as sabéis, el Belén de Tirisiti es un teatro de títeres que se representa en Alcoy desde hace más de 100 años. Las marionetas son del tipo llamado "de pie y varilla" y para la vocalización de los personajes se utiliza una lengüeta metálica que le da el sonido tan caracterísitico de estos títeres. Es un teatro interactivo que hace participar a pequeños y a mayores, haciendo pasar un rato muy agradable a todos. Nuestros alumnos/as disfrutaron mucho. Os enlazamos unos vídeos para que podáis verlo desde casa, aunque no se puede comparar con la magia del directo.
¡Que disfrutéis!





LLIURAMENT DE PREMIS AIN

El passat 30 de Novembre de 2010 va tindre lloc el lliurament de Premis del XVI Concurs de Cristmes Nadalencs convocat per l'Associació per a la integració del nen (AIN) amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcoi, la Consellería d'Educació i l'empresa Tutto Piccolo. Les nostres estimades alumnes premiades Mar Giner Botella i Mar Pérez Ferrer van acudir amb els seus familiars per rebre els premis. Va ser un acte entranyable on la il·lusió i l'esforç del treball realitzat es veien recompensats.
ENHORABONA DE NOU A TOTES I A TOTS ELS PREMIATS!

****
El pasado 30 de Noviembre de 2010 tuvo lugar la entrega de Premios del XVI Concurso de Tarjetas de Navidad convocado por la Asociación para la integración del niño (AIN) con la colaboración del Ayuntamiento de Alcoy, la Consellería de Educació y la empresa Tutto Piccolo. Nuestras queridas alumnas premiadas Mar Giner Botella y Mar Pérez Ferrer acudieron con sus familiares para recibir los premios. Fue un acto entrañable donde la ilusión y el esfuerzo del trabajo realizado se veían recompensados.
¡ENHORABUENA DE NUEVO A TODAS Y A TODOS LOS PREMIADOS!


1º Premi Categoria Escolar: Mar Giner Botella (Escola de Belles Arts d'Alcoi)
1º Premio Categoría Escolar: Mar Giner Botella (Escuela de Bellas Artes de Alcoy)




2º Premi Categoria Escolar.
2º Premio Categoría Escolar.



3º Premi Categoria Escolar: Mar Pérez Ferrer (Escola de Belles Arts d'Alcoi)
3º Premio Categoría Escolar: Mar Pérez Ferrer (Escuela de Bellas Artes de Alcoy)