dijous, 21 de juny del 2012

UN ACTE MOLT ENTRANYABLE!

El 20 de juny es va inaugurar l'exposició de finalització de curs de la Secció d'Expressió Plàstica. Les obres dels 60 alumnes de l'escola es poden veure fins al 6 de juliol en la Casa de la Cultura d'Alcoi. Ahir van acudir els alumnes/as i familiars en un acte que va ser molt emotiu per als xiquets/as. Els seus semblants reflectien la satisfacció i la il·lusió de veure les seues pintures exposades en un lloc tan significatiu per a la cultura d'Alcoi. A l'acte va acudir Ana Serrano la regidora de cultura, a la qual agraïm les seues càlides paraules de felicitació per als nostres alumnes/as. Tots vam compartir uns moments d'emoció i satisfacció pel treball realitzat al llarg del curs.
Com a novetat enguany vam mostrar en l'entrada de l'exposició els treballs realitzats en un taller sobre Picasso fet en l'escola. Els retrats creatius i cubistes realitzats pels xiquets/as reben al visitant de l'exposició en una explosió de color.
FELICITATS A TOTES I A TOTS!
i recomanem la visita a aquesta exposició per a descobrir l'enginy i la creativitat d'aquests xicotets!
No us la perdeu!

*****

El 20 de junio se inauguró la exposición de fin de curso de la Sección de Expresión Plástica. Las obras de los 60 alumnos de la escuela se pueden ver hasta el 6 de julio en la Casa de la Cultura de Alcoy. Ayer acudieron los alumnos/as y familiares en un acto que fue muy emotivo para los niños/as. Sus semblantes reflejaban la satisfacción y la ilusión de ver sus pinturas expuestas en un lugar tan significativo para la cultura de Alcoy. Al acto acudió Ana Serrano la concejala de cultura, a la que agradecemos sus cálidas palabras de felicitación para nuestros alumnos/as. Todos compartimos unos momentos de emoción y satisfacción por el trabajo realizado a lo largo del curso. 
Como novedad este año mostramos en la entrada de la exposición los trabajos realizados en un taller sobre Picasso hecho en la escuela. Los retratos creativos y cubistas realizados por los niños/as reciben al visitante de la exposición en una explosión de color.
¡FELICIDADES A TODAS Y A TODOS! 
y recomendamos la visita a esta exposición para descubrir el ingenio y la creatividad de estos pequeños.
¡No os la perdáis!

















dimecres, 20 de juny del 2012

EXPOSICIÓ DE FINALITZACIÓ DE CURS 2011-2012


La Secció d'Expressió Plàstica, de l'Escola Municipal de Belles Arts d'Alcoi, es complau en convidar-vos a l'exposició d'obres realitzades pels seus alumnes.
La inauguració, serà el DIMECRES 20 de JUNY a les 19.00 hores, al Centre Cultural Mario Silvestre d'Alcoi.
Podreu visitar l'exposició del 20 de juny al 6 de juliol. 
L'horari és: de Dilluns a Divendres, de 11.30 a 13.30 h i de 17.30 a 20.30 h. Al juliol solament als matins.
No us ho perdeu!

*****

La Sección de Expresión Plástica de la Escuela Municipal de Bellas Artes de Alcoy, se complace en invitaros a la exposición de obras realizadas por sus alumnos/as.
La inauguración será el MIÉRCOLES 20 de JUNIO a las 19.00 horas, en el Centro Cultural Mario Silvestre de Alcoy.
Podéis visitar la exposición del 20 de junio al 6 de julio.
El horario es: de Lunes a Viernes, de 11.30 a 13.30 h. y de 17.30 a 20.30 h. En julio solo por las mañanas.
¡No os lo perdáis!



DIBUIXEM EN LA GLORIETA!!

Este mes de junio hemos ido todos/as a la Glorieta. Tenemos la gran suerte de tener este magnífico jardín al lado de la escuela y los pequeños/as han disfrutado al aire libre del dibujo al natural. De esta forma han podido observar la gran variedad de formas de la vegetación, el espacio, la diversidad de tonalidades verdes y la luz clara y dorada de las tardes de primavera. Todo un lujo para nuestros alumnos/as que esta vez han podido realizar un trabajo de percepción y análisis del entorno natural.

********

Aquest mes de juny hem anat tots/as a la Glorieta!! Tenim la gran sort de tenir aquest magnífic jardí al costat de l'escola i els xicotets han gaudit a l'aire lliure del dibuix al natural. D'aquesta forma han pogut observar l'espai, la gran varietat de formes de la vegetació, la diversitat de tonalitats verdes i la llum clara i daurada de les vesprades de primavera. Tot un luxe per als nostres alumnes/as que aquesta vegada han pogut realitzar un treball de percepció i anàlisi de l'entorn natural.



























CONEIXEM A PICASSO!

Al novembre els nostres xicotetes alumnes van realitzar un treball molt interessant sobre Picasso. Van visualitzar en classe la pel·lícula "El Misteri de Picasso" d'Henri-Georges Clouzot, una veritable obra mestra declarada Tresor Nacional pel Govern francès en 1984. En ella van poder admirar i conèixer l'obra i la tècnica de Picasso veient el propi artista creant diverses de les seues obres en aqueix instant, de tal forma que es pot observar la genialitat del traç de Picasso, la seua creativitat i l'aplicació del color en la producció de les obres artístiques que una vegada finalitzada la filmació es van destruir, quedant com a únic testimoniatge de la creació aquest meravellós film. 
Els xiquets/as van aplicar els seus coneixements i percepcions en la realització de retrats cubistes, donant com resultat unes obres de gran creativitat i colorit que es poden veure en l'exposició que tindrà lloc en la Casa de la Cultura d'Alcoi del 20 de juny al 6 de juliol.



                                                              *****

En noviembre nuestros pequeños alumnos/as realizaron un trabajo muy interesante sobre Picasso. Visualizaron en clase la película "El Misterio de Picasso" de Henri-Georges Clouzot, una verdadera obra maestra declarada Tesoro Nacional por el Gobierno francés en 1984. En ella pudieron admirar y conocer la obra y la técnica de Picasso viendo al propio artista creando varias de sus obras en ese instante, de tal forma que se puede observar la genialidad del trazo de Picasso, su creatividad y la aplicación del color en la producción de las obras artísticas que una vez finalizada la filmación se destruyeron, quedando como único testimonio de la creación este maravilloso film.
Los niños/as aplicaron sus conocimientos y percepciones en la realización de retratos cubistas, dando como resultado unas obras de gran creatividad y colorido que se pueden ver en la exposición que tendrá lugar en la Casa de la Cultura de Alcoy del 20 de junio al 6 de julio.












dilluns, 18 de juny del 2012

CARNESTOLTES!!!

En febrero con motivo del Carnaval los alumnos y alumnas de la Sección de Expresión Plástica realizaron máscaras con diferentes técnicas. Máscaras de escayola con pintura acrílica y complementos variados y máscaras de cartulina pintadas con ceras, témpera o collage. Los resultados fueron muy creativos como podéis ver en estas imágenes. Felicidades!!! realizasteis un trabajo fantástico!!! 

                                                                 *****

Al febrer amb motiu del Carnestoltes els alumnes i alumnes de la Secció d'Expressió Plàstica van realitzar màscares amb diferents tècniques. Màscares d'escaiola amb pintura acrílica i complements variats i màscares de cartolina pintades amb ceres, témpera o collage. Els resultats van ser molt creatius com podeu veure en aquestes imatges. Felicitats!!! vau realitzar un treball fantàstic!!!