dissabte, 27 d’octubre del 2012

Premis del Concurs de Moros i Cristians 2012

Ja ha començat el curs i els nostres xiquets i  xiquetes comencen a introduir-se al món del dibuix i la pintura creativa tant els antics com els nous alumnes. Com tots els anys ara a l'octubre es lliuren els premis del Concurs de Pintura de Moros i Cristians de 2012. S'ha celebrat aquest matí un acte en el Teatre Principal on un any més hem tingut l'orgull de veure com 6 dels nostres alumnes han rebut diversos premis. 
Felicitats!!! als alumnes:

           Tijan Kochetov 
           Guillém Sanjuán 
           Marina Medina 
           María Flores 
           Inés Vicens 
           Adrián Mompó 
I al nostre alumne Miguel Ángel Ochando que ha rebut també un premi literari en aquest concurs. 
També felicitar a tots els altres alumnes/as que van participar amb tanta il·lusió esforçant-se en els seus treballs i aconseguint un bon resultat!!


*****                                              

Ya ha empezado el curso y nuestros niños/as empiezan a introducirse en el mundo del dibujo y la pintura creativa tanto los antiguos como los nuevos alumnos/as. Como todos los años ahora en Octubre se entregan los premios del Concurso de Pintura de Moros y Cristianos de 2012. Se ha celebrado esta mañana un acto en el Teatro Principal donde un año más hemos tenido el orgullo de ver como 6 de nuestros alumnos y alumnas han recibido varios premios.
¡¡¡Felicidades!!! a los alumnos/as:
           Tijan Kochetov
           Guillém Sanjuán
           Marina Medina
           María Flores
           Inés Vicens
           Adrián Mompó
Y a nuestro alumno Miguel Ángel Ochando que ha recibido también un premio literario en este concurso.
¡¡También felicitar a todos los demás alumnos/as que participaron con tanta ilusión esforzándose en sus trabajos y logrando un buen resultado!!