dissabte, 30 de gener del 2010

El Betlem de l'Ajuntament d'Alcoi

Una de les activitats tradicionals que realitza la Secció d'Expressió Plàstica són les figures de fang del Belén de l'Ajuntament d'Alcoi. Durant part dels mesos de novembre i desembre del 2009 els xiquets van modelar el fang, aprenent el volum i les formes de persones i animals. Una vegada modelades les figures, van deixar assecar el fang durant uns dies i més tard les van pintar amb pinzell i pintura acrílica. Per a molts va ser un repte, ja que era la primera vegada que treballaven el fang, però el resultat va ser molt satisfactori com podeu veure en les següents imatges.
El Betlem es va muntar en el vestíbul de l'Ajuntament i es va poder visitar aquests Nadals passats. Va ser una activitat molt gratificant per als xiquets. Ho van realitzar amb molta il·lusió i les seves families i amics van poder apreciar el seu treball exposat durant totes les festes.
___________________
Una de las actividades tradicionales que realiza la Sección de Expresión Plástica son las figuras de barro del Belén del Ayuntamiento de Alcoy. Durante parte de los meses de noviembre y diciembre del 2009 los niños modelaron el barro, aprendiendo el volumen y las formas de personas y animales. Una vez modeladas las figuras, dejaron secar el barro durante unos días y más tarde las pintaron con pincel y pintura acrílica. Para muchos fue un reto, ya que era la primera vez que trabajaban el barro, pero el resultado fue muy satisfactorio como podeis ver en las siguientes imágenes.
El Belén se montó en el zaguán del Ayuntamiento y se pudo visitar estas Navidades pasadas. Fue una actividad muy gratificante para los niños. Lo realizaron con mucha ilusión y sus familiares y amigos pudieron apreciar su trabajo expuesto durante todas las fiestas.







1 comentari: