dilluns, 22 de març de 2010

Concurs Dibuix Aqualia * Concurso Infantil AqualiaAqualia invita a pintar als més jóvens baix el lema "L'aigua, el meu món i els meus colors", en la 6a Edició del Concurs Nacional de Dibuix Infantil(Noticiascadadía).- Aqualia gestió integral de l'aigua organitza per sext any consecutiu el Concurs Nacional de Dibuix infantil, amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua, que se celebra el 22 de març. En esta ocasió, el certamen naix amb el lema "L'aigua, el meu món i els meus colors". Estan cridats a participar els xiquets i xiquetes que estiguen cursant 3r i 4t de Primària en els col·legis dels municipis on aqualia presta servici. Amb el lema d'esta 6a Edició del Concurs, aqualia posa en primer pla als verdaders protagonistes del certamen, els escolars. La iniciativa es convertix en una excel·lent oportunitat per a difondre entre els més jóvens el coneixement sobre l'aigua i les distintes fases que componen el cicle integral, a més d'inculcar-los un missatge de conscienciació i compromís amb la sostenibilitat d'un recurs tan valuós per a la vida. aqualia confia en l'èxit un any més del certamen que l'any passat va registrar més de 30.000 dibuixos. L'organització del Concurs ja ha remés als Centres Educatius de tots els municipis tot el material necessari per a participar. Els dibuixos hauran de presentar-se en el paper oficial subministrat per aqualia i tots els treballs hauran d'incloure, d'alguna forma, les "aletes" que formen part del logotip de l'empresa. El termini de presentació serà el comprés entre el 22 de març, data del Dia Mundial de l'Aigua, i el 22 d'abril del 2008, Dia Internacional de la Terra. La cartera de premis inclou 5 premis individuals d'abast nacional, cada un d'ells consistent en un viatge de cap de setmana per a 3 persones a Madrid, amb visita a Faunia; 200 premis per als xiquets finalistes, consistents cada un d'ells en una càmera de fotos digital, i 25 Premis Col·lectius, que s'atorgaran després d'un sorteig entre els centres escolars que acrediten una major participació en el concurs, als que s'entregarà un ordinador amb impressora.El nom dels guanyadors es difondrà a través dels mitjans de comunicació i es publicarà en totes les oficines d'aqualia a partir del dia 22 de maig, Dia Mundial de la Biodiversitat.


Per a descarregar-se les bases i el paper de dibuix entra en la pàgina web d'aqualia;
Aqualia invita a pintar a los más jóvenes bajo el lema “El agua, mi mundo y mis colores”, en la 6ª Edición del Concurso Nacional de Dibujo Infantil(Noticiascadadía).- Aqualia gestión integral del agua organiza por sexto año consecutivo el Concurso Nacional de Dibujo infantil, con motivo del Día Mundial del Agua, que se celebra el 22 de marzo. En esta ocasión, el certamen nace con el lema “El agua, mi mundo y mis colores”. Están llamados a participar los niños y niñas que estén cursando 3º y 4º de Primaria en los colegios de los municipios donde aqualia presta servicio.

Con el lema de esta 6ª Edición del Concurso, aqualia pone en primer plano a los verdaderos protagonistas del certamen, los escolares. La iniciativa se convierte en una excelente oportunidad para difundir entre los más jóvenes el conocimiento sobre el agua y las distintas fases que componen el ciclo integral, además de inculcarles un mensaje de concienciación y compromiso con la sostenibilidad de un recurso tan valioso para la vida. aqualia confía en el éxito un año más del certamen que el año pasado registró más de 30.000 dibujos.
La organización del Concurso ya ha remitido a los Centros Educativos de todos los municipios todo el material necesario para participar. Los dibujos deberán presentarse en el papel oficial suministrado por aqualia y todos los trabajos tendrán que incluir, de alguna forma, las “alitas” que forman parte del logotipo de la empresa. El plazo de presentación será el comprendido entre el 22 de marzo, fecha del Día Mundial del Agua, y el 22 de abril de 2008, Día Internacional de la Tierra.
La cartera de premios incluye 5 premios individuales de alcance nacional, cada uno de ellos consistente en un viaje de fin de semana para 3 personas a Madrid, con visita a Faunia; 200 premios para los niños finalistas, consistentes cada uno de ellos en una cámara de fotos digital, y 25 Premios Colectivos, que se otorgarán tras un sorteo entre los centros escolares que acrediten una mayor participación en el concurso, a los que se entregará un ordenador con impresora.El nombre de los ganadores se difundirá a través de los medios de comunicación y se publicará en todas las oficinas de aqualia a partir del día 22 de mayo, Día Mundial de la Biodiversidad.Para descargarse las bases y el papel de dibujo entra en la página web de aqualia; ://www.aqualia.es/infantil/anual2007.aspx

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada