dimecres, 27 d’abril del 2011

COLOR EN ACCIÓ!

L'11 de març de 2001 vam celebrar la Secció de Plàstica d'EMBA el 50 aniversari amb una Performance multidisciplinària “COLOR EN ACCIÓ” a la Llotja de Sant Jordi. Va ser un èxit! La sala estava de gom a gom, plena de familiars, amics, alumnes d'EMBA de les dues seccions i públic en general que no es va voler perdre aquest espectacle. L'escenari era dinàmic i canviant, els mòduls sobre els quals pintaven els xiquets i xiquetes no eren estàtics, tenien moviment. Tot l'espai ho omplia el color en moviment, les notes musicals creatives de jazz i l'expressió dramàtica. La creativitat dels actors Jona García i Jordi Carbonell, l'excel·lent música de la formació jazzística “Moisés Olcina Quartet”, l'entranyable col·laboració dels alumnes de la banda musical Nova d’Alcoi Sergi i Jussep i la il·lusió i el bon treball de les xiquetes i xiquets de la Secció de Plàstica van delectar als assistents. Enhorabona a tots els participants i especialment a les nostres petites estimades i estimats alumnes d'EMBA que han aconseguit que tots tinguem un bon record d'aquest 50 aniversari!



****



El 11 de marzo de 2001 celebramos la Sección de Plástica de EMBA el 50 aniversario con una Performance multidisciplinaria “COLOR EN ACCIÓ” en la Llotja de Sant Jordi. ¡Fue un éxito! La sala estaba a rebosar, llena de familiares, amigos, alumnos de EMBA de las dos secciones y público en general que no se quiso perder este espectáculo. El escenario era dinámico y cambiante, los módulos sobre los que pintaban los niños y niñas no permanecían estáticos, tenían movimiento. Todo el espacio lo llenaba el color en movimiento, las notas musicales creativas de jazz y la expresión dramática. La creatividad de los actores Jona García y Jordi Carbonell, la excelente música de la formación jazzística “Moisés Olcina Quartet”, la entrañable colaboración de los alumnos de la banda musical Nova d’Alcoi Sergi y Jussep y la ilusión y el buen trabajo de las niñas y niños de la Sección de Plástica deleitaron a los asistentes. ¡Enhorabuena a todos los participantes y en especial a nuestras pequeñas queridas alumnas y alumnos de EMBA que han conseguido que todos tengamos un buen recuerdo de este 50 aniversario!
































Las fotos siguientes pertenecen al reportaje que se publicó en el periódico Ciudad el día 13 de marzo de 2011 sobre la Performance del 50 aniversario de EMBA.








































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada